Biografschema för CIS

10:30-11:45 Tengen Toppa Gurenn Lagann
11:45-13:00 History’s Strongest Disciple Kenichi
13:00-13:50 Katanagatari

paus 20 min

J-drama:

14:10-15:10 Yamato Nadeshiko Shichi Henge
15:10-16:10 Nobuta wo Produce

paus 20 min

16:30-17:45 Byousoku 5 centimeters
17:45-19:00 Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
19:00-20:15 NANA

paus 20 min

20:35-21:50 Genshiken
21:50-23:05 Kuragehime
23:05-00:20 Detroit Metal City

paus 20 min

00:40-01:55 Le portrait de petite Cossette (Cossette no Shouzou)
01:55-02:40 Mnemosyne
02:40-04:30 live action skräck: One Missed Call

paus 20 min

04:30- 07:15 live action film: Norwegian Wood

paus 20 min

07:35-08:50 Ergo Proxy
08:50-10:05 Mushishi
10:05-11:20 Monster

paus 20 min

J-drama:

11:40-12:40 Kurosagi
12:40-13:40 Hana Kimi

paus 20 min

14:00- 15:15 Kimi ni Todoke
15:15- 15:40 Hoshi no Koe (Voices of a Distant Star)

Advertisements

4 thoughts on “Biografschema för CIS

  1. Hejsan!
    Jag skriver artiklar för hejkalmar.se och är intresserad av att göra ett reportage om konventet. Kontakta mig gärna på min mail emmasabel@hotmail.com eller 0761129623 så vi kan bestämma när det skulle passa att jag dyker upp.

  2. Hej, det här kommer låta jättedumt men kan man bara reservera en biljett i entrén? För jag kan inte köpa via internet :[

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s